TWILIGHT SAGA
Üdvözöllek

http://www.twilight-saga-4ever.gportal.hu/portal/twilight-saga-4ever/upload/642102_1309113983_08471.jpg
Üdvözöllek a twilight-saga-4ever.gportal.hu-n!
Az oldal a híres Twilight Saga sorozattal foglalkozik.
A könyvekről, filmekről és a szereplőkről sok mindent megtudhatsz. valamint naponta a legfrissebb információkat is elolvashatod kedvenceidről! Nézz körül, érezd jól magad és gyere vissza máskor is!

 
Interaktív

 

 
Oldal Infok

Szerkesztő: Satanka
Téma: Twilight Saga
Nyitás: 2009.09.13.
Ajánlott Böngésző: Mozzila
Design: Saját
Tárhely: G-portal
Elérhetőség: Email
Fordítás: német - angol

Fontos!:
Az oldal nem áll kapcsolatban a Twilight Saga szereplőivel!Az oldalon található anyagok, mind saját tulajdon, de ha nem a forrása fel van tüntetve!A lopás, akár portáltörlést is vonhat maga után! Így kérlek ne lopj, ha nem kérj!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Stephanie Meyer Könyvek


http://media-addict.freeblog.hu/files/2010/07/Twilight%20Saga%202.jpg


Könyvek írása:

Az Alkonyat 2003. június. 2-án keletkezett meg Stephenie álmában. Egy halandó lányt látott beszélgetni egy vámpír "fiúval", akik szerelmesek voltak  egymásba. Ez a rész lett a híres  13. fejezet. ( Amikor Edward elviszi Bellát a rétre, és beszélgetnek.) Az írónő sok időt töltött a könyv megírásával.  Az éjjeli szekrényére papírt és tollat rakott, hogy ha olyas valamit álmodik, akkor feltudja használni  a könyvéhez . Úgy nagyjából 3 hónap alatt sikerült befejeznie a könyvet.

 
Kiadás:

Az elkészült könyvet oda adta húgának, hogy olvassa el. Ő azt mondta , hogy póbálja meg kiadatni.  Könyvét sok kiadónak elküldte, de senki sem fogatta. Majd további próbálkozások után, a Writers Hause megkérte , hogy küldje el a fejezeteket. Majd pár hét múlva a Writers Hause egyik munkatársa elvállata az ügynöki munkát.

Majd kisebb- nagyobb átalakításokat végeztek. A könyv címe eredetileg Forks volt, de átírták. Így lett a címe Alkonyat. Azután az átalakitott könyvet elküdték pár kiadónak. Nem is kellett sokat várni, mert a Little Brown and Company Kiadó , egyik vezetője ajánlatot tett.  Erre Stephanie igent mondott és megkötötték a szerződést, mely még 3 folytatási kötetet tartalmazott. Majd az írónő megírta a New Moon-t , az Eclipse-t és a Breaking Dawn-t.

 

Midnight Sun:


Az írónő elkezte az 5. könyvet, melynek a Midnight Sun nevet adta. (Ez  a  könyv ugyan az mint az Alkonyat, csak Edward  szemszögéből.)  A könyvből 12. fejezetet írt meg, amit illegálisan feltöltöttek internetre.  Ezért az írónő felfüggesztette a könyv írását. Reméljük majd nem sokára befejezi.

 
Könyv Címek :

Twilight :- Alkonyat
New  Moon :- Új Hold
Eclipse :- Napfogyatkozás
Breaking Dawn :- Hajnalhasadás
Midnight Sun :- Éjféli Nap

 

Érdekességek:

Stephenie Meyer kedvenc együttesei: Muse, Blue October, Coldplay és a Linkin Park.
Honlapjána meghallgathatóak azok a számok is, amelyeket előszeretettel hallgatott a könyvek megírása közben.
Stephenie Meyer honlapján - melyet öccse Seth Morgan szerkeszt - olyan extrák találhatóak,
mint például a könyvekből kivágott részek, vagy az utólag érdekesség képen megkomponált jelenetek
párbeszédek. (Például telefon beszélgetések, melyet a könyvben csak az egyik fél oldaláról ismerhettünk meg, megismerhetjük a másik félét is). Forksot úgy választotta ki az írónő, hogy rákeresett a google-ön,
hogy melyik város az Egyesült Államok legesősebb területe. Edward nevét úgy választotta ki,
hogy klasszikus regényekben keresgélt olyan elnevezések után, amelyeket régen a romantikus
érzelmekkel kötöttek össze, mára azonban kimentek a divatból. Bella nevére sokkal tovább tartott rátalálni.
Akárhány nevet is talált ki egyiket sem találta elég jónak, így végül azt a nevet választotta,
amelyet egy esetleges kislány születésére tartogatott: Isabella. Más nevek: Rosalie eredetileg Carol volt,
Jasper pedig Ronald, de végül úgy találta, hogy az előbbi nevek jobban illenek hozzájuk így átírta őket.
A folytatások írása közben azonban többször is megesett, hogy Carolt vagy Ront írt,
totál megzavarva ezzel a kiadót néha.
 
 
Eddigi Munkásságai: 

Alkonyat (Twilight) - 2005
Újhold (New Moon) - 2006
Napfogyatkozás (Eclipse) - 2007
Pokoli báléjszakák (Prom nights from Hell) - 2007
A burok (The Host) - 2008
  Hajnalhasadás (Breaking Dawn) - 2008
The Twilight Saga: The Official Guide - 2008 
Bree Tanner rövid második élete - 2010

 http://glittermoon.freeblog.hu/files/December/twilight%20saga.jpg

Vissza!

 

 
Navigáció
FŐOLDAL TWILIGHT KÖNYVEK EXTRÁK VIDEÓK

 
Projektek


http://www.twilight-saga-4ever.gportal.hu/portal/twilight-saga-4ever/upload/642102_1306866513_06041.jpgNapfogyatkozás / Eclipse:
Státusz:. Mozikban
Bemutató:. 2010.06.30.
Rendező:. David Slade  
Site  |  Infók


http://www.twilight-saga-4ever.gportal.hu/portal/twilight-saga-4ever/upload/642102_1306866510_06900.jpgHajnalhasadás / Breaking Dawn1:
Státusz:. Előkészületek
Bemutató:. 2011.11.18.
Rendező:. Bill Condon
Site Infók 


http://www.twilight-saga-4ever.gportal.hu/portal/twilight-saga-4ever/upload/642102_1297368151_01504.jpgHajnalhasadás / Breaking Dawn2:
Státusz: Előkészületek
Bemutató: 2012. 11. 16.
Rendező: 
Bill Condon
SiteInfók  
    

 
Twilight Blog

http://www.twilight-saga-4ever.gportal.hu/portal/twilight-saga-4ever/upload/642102_1309113966_08630.jpg
Történet: - Egy sorozat folytatása a Cullen család minden napjairól. A történet hat és fél év után folytatódik, mikor Renesmee már elérte maradandó korát.Betekinthettek a család minden napjaiba, sok-sok vidámsággal, szórakozással körülvéve.  Renesmee és Jacob választásra kényszerülnek? Vajon a bevésődés, és a szeretet, a barátság egyben tart egy kapcsolatot? Ismerd meg a telihold varázsát!              [ Full Moon ]

 
Számláló
Indulás: 2009-09-13
 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!